Az utólagos hőszigetelés előnyeiről bővebben

2018 máj 30. | Korszerűsítés

Mostanság egyre nagyobb figyelmet kap az utólagos hőszigetelés lehetősége, ami nem véletlen, hiszen a legtöbb ingatlantulajdonosnak fontos, hogy hatékony megoldásokkal jelentősen csökkenthesse anyagi kiadásait, ezt pedig elsősorban úgy lehet elérni, ha az ingatlan ideális szigeteléssel rendelkezik. Mivel ez nem minden családi és társasház esetében áll rendelkezésre, az emberek az utólagos hőszigetelést választják, annak érdekében, hogy a komoly hiányosság pótlásra kerüljön.

Sokan azt gondolnák, hogy az utólagos hőszigetelést leginkább a téli fogyasztás csökkentése miatt szorgalmazzák az ingatlanok tulajdonosai. Valójában nem csak emiatt élnek a kedvező felújítási lehetőséggel, hanem a forróság elleni védelem miatt is, hiszen, ha a homlokzat megfelelő és magas színvonalú szigetelést kap, kiváló védelmet biztosít a falaknak a napsugarak ellen, így, amíg kint rekkenő hőség van, addig az ingatlanon belül kellemes hőmérséklet uralkodik. Ha a belső terek egyikében légkondicionáló is üzemel, annak így garantált az energiatakarékossága is, hiszen a szigetelés gondoskodik arról, hogy a hűvös levegő hűvös is maradjon.

Az utólagos hőszigetelésnek köszönhetően még a természetvédelem is figyelmet kaphat. Mivel a hűvösebb évszakokban kevesebb energiát fog használni a fűtéshez, nyáron pedig jóval rövidebb ideig fogja működteti a klímaberendezését, ezért a már hőszigetelt családi házak CO2 kibocsátása jóval kisebb, mint a szigetelés nélküli társaiknál, és az elégetett földgázzal, vagy tűzifával is takarékoskodhat.

Az utólagos hőszigeteléssel csakis előnyökre tehet szert, és jelentős összeget is megspórolhat. Tapasztalja meg Ön is a pozitívumokat, ehhez pedig forduljon hozzám bizalommal! Tiszavölgyi Csaba vagyok, minőségi szolgáltatásaimon keresztül Ön is megtapasztalhatja az utólagos hőszigetelés előnyeit. Tevékenységemről további információkat a honlapomon találhat, amelyet a www.szigetelescelluloz.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon telefonon, a 06-70-701-1479-es számon, vagy írjon e-mailt az info@celluloz-hoszigeteles.hu címre!