Confluo folyókák: a modern fürdő alapköve

2018 máj 31. | Korszerűsítés

A modern fürdőszoba kivitelezéséhez ma már minden lehetőség a tulajdonosok rendelkezésére áll. Egyedi zuhanykabin, személyreszabott kialakítás, innovatív szaniterek és korszerű technológia segíti a minden szempontból komfortos fürdőszoba létrehozását.

A Confluo folyókák sem hiányozhatnak egy mai fürdőszobából, hiszen sok olyan előnyt csempészhetünk be a használatukkal a fürdőbe, amivel egyszerűbb lesz az élet. A Confluo folyókák először is könnyen méretre állíthatóak, egy modellt az adott jellemzők alapján lehet méretezni. A kialakításnak köszönhetően nemcsak a méretezés, de a beszerelés is pofonegyszerű. A padlóösszefolyó pillanatok alatt beszerelhető, a csatlakozók tagoltsága megkönnyíti a telepítést. A modern kialakításhoz tartozik az is, hogy a Confluo folyókák nem engedik vissza a gázokat a csatornákból. Anyaguk környezetbarát, ellenálló, megjelenésük esztétikus és letisztult. A Confluo folyókákat jellemzőiknek köszönhetően nem csak fürdőkbe, de éttermi konyhákba, szaunákba, vagy akár nyilvános mosdókba is ajánljuk!

A www.pestan.eu weboldalra érkezve a Pestan Kereskedelmi Kft. honlapját tekintheti meg, és azonnal válogathat is a minőségi termékeinkből. Nem csak azokat az érdeklődőket várjuk, akiknek csövekre van szükségük, de azokat is, akik minőségi padlóösszefolyót keresnek. Forduljon hozzánk bizalommal, és vásárolja meg a padlóösszefolyók legújabb generációjának modelljeit, és alakítsa ki modern fürdőszobáját a segítségünkkel! Miért érné be egy egyszerű padlóösszefolyóval, amikor eredeti Confluo folyókákat is választhat? Többet tudnak és többet nyújtanak, ezzel együtt pedig olyan problémákat is megspórolhat a a használatukkal, amiket a hagyományos folyókák nem tudnának kivédeni!

Amennyiben meggyőztük, ne halogassa a döntést, és rendeljen Confluo folyókákat! Lépjen velünk kapcsolatba feltüntetett elérhetőségeinken, hogy tudjunk segíteni Önnek bármilyen felmerülő problémában a rendeléssel kapcsolatban, illetve válaszolhassunk kérdéseire! Hogyan tudja ezt megtenni? Írjon nekünk üzenetet a pestan@pestan.eu e-mail címre, vagy pedig hívjon minket a  +36-70-409-8862-es telefonszámon!