Fémpalástos fóliás medencék – Gondoljon már most a nyárra!

Szívesen tartózkodik vízparton, és a családtagjai is örömmel szórakoznak a szabadban? Kertes házban él, és szeretné a külső környezetét még kényelmesebbé tenni? Még épp elég ideje maradt arra, hogy felkészüljön a meleg nyárra! Érdemes fémpalástos fóliás medencével szépíteni az udvarát, amelynek előnyeit az egész család kihasználhatja.

Ha régóta vágya, hogy saját medencében pihenjen a legmelegebb napokon, ne várjon tovább! A tavaszi időszak a legalkalmasabb arra, hogy megvalósítsa a terveit. Bármikor úszhat, relaxálhat, vagy szórakozhat a kertjében, és a kisebbeknek is nagy örömet szerezhet, ha medencével gazdagítja ingatlana külső területét. Költséghatékonyan és rövid idő alatt juthat hozzá a megfelelő méretű termékhez, ha fémpalástos fóliás medence kivitelezése mellett dönt.

fémpalástos fóliás medencék alkotóelemei az előre elkészített fém palástlemez, valamint a méretre gyártott fóliabélés. A kész fóliának köszönhetően rendkívül rövid idő alatt elvégezhető a medence burkolása. A telepítésnél nincs szükség aljzatbetonra, elegendő a vízszintes, tömör felület, így sok időt, energiát és pénzt spórolhat. A rendelkezésre álló terület pontos mérését követően máris leadhatja a rendelését, és hamar hozzájuthat az igényeinek megfelelő fémpalástos fóliás medencéhez.

Cégünk, a PGPlast Kft. többek között magas minőségű, fémpalástos fóliás medencéket kínál kedvező áron! Kérése szerinti méretben biztosítjuk a gyorsan és egyszerűen elhelyezhető medencéket, és hasznos tanácsokat adunk a karbantartásával kapcsolatban. Informálódjon a különböző típusok tulajdonságairól a www.pgplast.hu internetes oldalon!

Alakítsa ki a kertjét egyéni elképzelései alapján, még a tavaszi kellemes időben! Rendelje meg tőlünk az Ön számára tökéletes fémpalástos fóliás medencét! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-542-0672-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@pgplast.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére