Miért fontos átfestenünk a kerti bútorokat?

2017 aug 28. | Korszerűsítés

Fa kerti bútorai az eltelt idő során meglehetősen kopottá váltak? Esetleg most tervezi újak beszerzését és tudni szeretné, mire kell ügyelnie a későbbiekben? Nagyon fontos, hogy megfelelően tisztítsa, és óvja az időjárás viszontagságaitól értékeit, valamint időben gondoskodjon az előírtaknak megfelelő átfestésről.

A szabadban elhelyezhető, kényelmünket szolgáló fa kerti bútorok rengeteg örömet szerezhetnek. Pihenés, kültéri kikapcsolódás és vendégek fogadása esetén is hasznosak lehetnek, de állapotuk ellenőrzéséről nem szabad megfeledkeznünk! Gyakran elegendő az alapos tisztítás, de előfordul, hogy elkerülhetetlen az átfestés. Ennek a feladatnak a teljesítése azért kiemelten fontos, mert a felvitt festékréteg hiánya esetén gyorsan károsodik a fa anyaga. Célszerű szakemberek segítségét kérnünk, ugyanis nélkülözhetetlen a kifogástalan festék, valamint a megfelelő kivitelezés. Ha megbízható céghez fordulunk, biztos, hogy sikerrel járunk, sőt, új fa kerti bútorokkal is bővíthetjük meglévő szettünket!

Kiváló minőségű fa kerti bútorokkal és más típusú, egyedi bútorok készítésével várjuk Önt a Fort-Kom Bútoripari Kft.-nél! Szakvizsgával rendelkező dolgozóink precizitása, és a kiváló alapanyagok felhasználása által kifogástalan bútorok közül válogathat! Kereskedelmi tevékenységünket barkács-, fa- és festékáru bolttal bővítettük, így egyszerűen, kedvező feltételekkel szerezheti be a fa kerti bútorok átfestéséhez nélkülözhetetlen kellékeket! Látogasson el a www.fabutorgyartas.hu internetes oldalunkra, és tájékozódjon részletesen szolgáltatásainkról!

Fordítson elegendő figyelmet fa kerti bútorai állapotának megóvására, ne feledkezzen meg az időnkénti átfestésről! Minőségi anyagok beszerzése céljából, és új, egyedi bútorok tervezése ügyében forduljon hozzánk bizalommal! Felmerülő kérdéseivel és speciális igényeivel hívjon minket a 06-57-443-080-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a fortkom@invitel.hu e-mail címünkre, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!