A bútorszállítást bízza profikra!

Mindenki életében eljönnek azok az állomások, amikor új otthonban folytatódnak a mindennapok. A megszokott környezet elhagyása izgalmakkal teli időszak, ám a költözés és a lakás berendezése rengeteg nehézséget rejthet magában. A költözés még akkor is nagy procedúrának ígérkezik, ha kevés holmit kell szállítani, de amennyiben nagy bútoroknak, például szekrénysornak vagy franciaágynak is az új helyére kell kerülnie, az bizony nehéz feladatot jelenthet a tulajdonosoknak.

Ha a bútorszállítást maguk szeretnék megoldani a költözők, az nem várt kellemetlenségekkel járhat, a berendezések könnyen sérülhetnek, és a nagy méret, illetve nehéz súly szintén kihívás elé állíthatja azokat, akik nem kérnek segítséget. A bútorok szét-, majd összeszerelése, csomagolása, az emeletek közötti vagy szűk folyosón történő cipekedés rendkívül megterhelő, és nem csak a berendezések sérülhetnek, hanem komoly balesetveszélyt is rejt magában a feladat. A bútorszállítás azonban egy szakértő csapat számára nem jelent akadályt, hiszen a modern és sokoldalú felszerelés, valamint az évek alatt szerzett rutin lehetővé teszi, hogy a berendezések épségben és rövid időn belül új helyükön lehessenek.

A költözés folyamata gyorsan a végére érhet egy profi brigáddal, az új otthon kialakítása azonban ennél hosszabb időt vesz igénybe. Többnyire ugyanis nem csak azok a berendezések kerülnek az ingatlanba, amik már korábban megvoltak, hanem új bútorok vásárlására is sor kerül. Ám egy felkészült cég segítségére akkor is lehet számítani, ha új tárgyak hazajuttatásakor van szükség bútorszállításra.

Ismerje meg a SimonSpeed csapatát, és bátran vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha bútorszállítás kapcsán keres megbízható szakembereket! Látogasson el www.koltozes-butorszallitas-budapest.hu weboldalunkra, ahol részletesen tájékozódhat tevékenységünkről, árainkról, és referenciáinkba is bepillantást nyerhet! Legyen szó egyetlen bútor szállításáról vagy egy komplett költöztetésről, ránk számíthat! Keressen minket bizalommal a +36-30-966-3915-ös telefonszámon vagy kérje ajánlatunkat weboldalunkon keresztül!

ugrás az oldal tetejére