A Corian konyhapult a nagy családok otthonába is jó választás!

A konyha talán a legjobban igénybevett helyiség otthonunkban, hiszen rengeteg különféle tevékenység színtere. A nagy hőhatás mellett a nedvességnek, különféle élelmiszerek okozta szennyeződéseknek és a makacs foltokat eltűntető vegyszereknek is ellen kell állnia a konyhai bútoroknak. Ennek megfelelően érdemes úgy kialakítani a helyiséget, hogy valamennyi berendezési elem alkalmazkodjon a körülményekhez. Mind közül a konyhapult az, aminek a leginkább strapabírónak kell lennie, hogy hosszú távon betölthesse funkcióját. Milyet érdemes választani ebből a berendezési elemből?

Corian konyhapultok legnagyobb előnye, hogy esetükben nem kell számolni a rossz illesztések kellemetlen következményeivel. A kisebb-nagyobb résekbe könnyedén belepotyognak a szemcsés élelmiszerek, illetve a folyadékok is egyszerűen be tudnak csorogni, és ezeket kitisztítani szinte lehetetlen, így a hagyományos pultok a legnagyobb odafigyelés mellett is hamar igénytelen látványt nyújthatnak. A Corian konyhapultok nem csupán illesztésmentesek, hanem emellett vízállóak, valamint a vegyszerekkel szemben is ellenállóak, vagyis kiváló választást jelentek azokban a háztartásokban is, ahol sokat van használva a konyha. A nagy család bizony azzal jár, hogy a konyhában rendszeres a sütés-főzés, és a gyermekek is könnyen összemaszatolják a bútorokat, de a Corian konyhapultok még ilyen igénybevétel mellett is megőrzik ragyogó küllemüket!

Szeretné igazán ellenálló berendezési elemekkel felszerelni otthonát, de a stílusos megjelenést sem hagyná figyelmen kívül? Ismerje meg a Corian konyhapultokat, amik nem csupán praktikusak és könnyen tisztántarthatóak, hanem egyedi igényekre is szabhatóak, így minden szempontból elégedett lehet! Ha meggyőzték az érvek, a Solymosi Team rendelkezésére áll Corian konyhapultok készítésében! A részletekért látogasson el www.solymositeam.hu weboldalunkra, és ha kérdése van vagy szeretné megosztani velünk a Corian konyhapulttal kapcsolatos elképzeléseit, lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-914-5747-es telefonszámon vagy a solymi@t-online.hu e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére