Akadályozza meg a rovarok bejutását egyszerűen!

2017 júl 31. | Praktikus megoldások

Nehézségeket okoznak az otthonába bejutó rovarok? A nap szinte minden szakaszában találkozott már a betolakodókkal, ami folyamatos kellemetlenséget jelent Ön és családja számára is? Még sok idő telik el a hidegebb hónapokig, ezért érdemes minél előbb praktikus megoldáson gondolkodnia. Rolós szúnyoghálóval és szúnyoghálós ajtóval egyszerűen szabadulhat meg az összes rovartól, ha pedig az árnyékolásnak is szeretne eleget tenni, együttesen járhat el szúnyoghálós redőnyt alkalmazva.

A tavasz, majd a nyár beköszöntével egyre több helyen találkozhatunk különféle rovarokkal, amelyek szellőztetés közben könnyen bejutnak lakásunkba is. Annak érdekében, hogy feladatainkat gond nélkül végezhessük, valamint nyugodtan pihenhessünk, nélkülözhetetlen a távoltartásuk. Szúnyoghálók széles kínálata áll rendelkezésünkre, melyek közül elképzeléseink szerint választhatjuk ki a nekünk legmegfelelőbb kivitelt. Időközönként mozgatható rolós szúnyoghálóval, szúnyoghálós ajtóval, vagy fixen felszerelt, keretes szúnyoghálóval hatékonyan is védekezhetünk.

Ellenálló, tartós szúnyoghálók többféle típusával várja cégünk, a Fény-Őr Kft.! Egyedülálló termékeink minden tekintetben eleget tesznek elvárásainak, rolós szúnyoghálóinkat, szúnyoghálós ajtóinkat különféle kivitelben kínáljuk, de lehetősége van szúnyogháló szettek beszerzésére is, és ha fix szúnyoghálót szeretne, gond nélkül biztosítunk többféle anyagú, keretes verziót is. Amennyiben pedig együtt oldaná meg az árnyékolást a szúnyogháló felszerelésével, akkor a szúnyoghálós redőnyt ajánljuk. Tekintse meg hatalmas termékkínálatunkat, és informálódjon részletesen tulajdonságaikról a www.redonydiszkont.hu weboldalunkon!

Gátolja meg a különböző rovarok otthonába jutását igényei szerint kivitelezett, minőségi eszköz alkalmazásával! Válassza a rolós szúnyoghálót, az ajtók esetében pedig szúnyoghálós ajtót, így minden kártevőt otthona falain kívül tarthat! Kérdéseivel, észrevételeivel keressen minket bizalommal, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-366-6151–es telefonszámunkon, vagy az info@redonydiszkont.hu e-mail címünkön!