Alumínium redőnyök: tudjon meg többet az előnyökről!

Szeretne minden helyzetben nyugodtan aludni? Zárja ki a zavaró tényezőket otthonából, válassza az alumínium redőny biztosította kényelmet! Ha csak a közvetlen napfény ellen védekezne, az átlagos műanyag redőny is megfelelő lehet, ugyanakkor az alumínium redőny ennél sokkal többet nyújt Önnek!

Mire gondolunk? Az alumínium redőny kiváló hőszigetelő képessége nyáron, illetve télen egyaránt érzékelhető változást idéz elő a lakásban. Nyáron hatékonyan tartja kívül a forróságot, ezzel komfortosabbá téve otthonát, télen pedig megakadályozza a lakás kihűlését – hőszigetelésének köszönhetően tehát csökkenthető a klíma- és a fűtéshasználat, amivel értelemszerűen pénzt takaríthat meg.

Pontosan tudjuk: főutak mentén, illetve a nagyobb városokban sok bosszúságot okozhat a zajszennyezés – akár még az éjszaka közepén is, de hajnalban biztosan. Felejtse el a füldugókat és a kialvatlanságot: az alumínium redőny hangszigetelt kialakításának köszönhetően biztosíthatja a nyugodt álmokat!

Akkor is az alumínium redőny lesz a tökéletes választás, ha hosszú távú megoldásban gondolkozik! Az alumínium az egyik legtartósabb alapanyag manapság, ezért az ebből készült redőnyök jól bírják az időjárás viszontagságait, sokáig működnek megbízhatóan, a legapróbb hiba nélkül. Nem mellékes szempont, hogy élettartamuk a mindennapos használat mellett is kétszer-háromszor olyan hosszú, mint a műanyag redőnyöké. Arról nem is beszélve arról, hogy elegáns megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek újépítésű, vagy éppen frissen felújított házak külső homlokzatához.

Nem elhanyagolható szempont a betörésvédelem sem: a családi házak vagy a földszinti lakások ablakai akár hívogathatóak lehetnek a betörők számára. Egy leengedett alumínium redőny azonban olyan akadályt képez, amelyen szinte lehetetlen csendben és gyorsan átjutni, ezért jelentősen csökken a kockázata, hogy bárki megkíséreljen bejutni a lakásba.

Felkeltettük érdeklődését? Forduljon hozzánk bizalommal a Precíz Ablak Magyarország Kft.-hez, és tekintse meg a www.redonyuzlet.hu oldalon az alumínium redőny árainkat! Ha kérdése lenne a termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket a +36-70-346-59-52-es számon, vagy e-mailben, az info@redonyuzlet.hu címen!

ugrás az oldal tetejére