Az ágyi poloska irtás fontosságáról bővebben

Az ágyi poloska igen gyakori kártevőnek számít Magyarországon az 1920-as évektől kezdve. Csak az 1970-es évek végére sikerült leküzdenie az országnak a fertőzöttséget, azonban sajnos az elmúlt években világszerte és itthon is egyre több jelzés érkezik a kártevők újbóli terjedéséről. Ennek hátterében nagy valószínűséggel a belföldi és nemzetközi személy- és áruforgalom növekedése áll. Mivel ennyire elterjedőben vannak a rovarok, ismét nagy figyelmet kell fordítani az ágyi poloskák irtására.

A vérszívók járványügyi kockázatot nem jelentenek, azonban, ha nem történik meg az ágyi poloskák irtása az érintett területen, a környezetben élők igencsak komoly kellemetlenségekkel fognak szembesülni nap, mint nap. Az élősködők csípnek, ami viszketést, kellemetlen érzetet vált ki. Akik érzékenyebbek erre, azoknak még nehezebb lehet a tüneteket elviselni. Nem ritka, hogy ekkor csalánkiütésszerű tünetekkel is számolni kell, bizonyos esetekben pedig még hólyagok is képződhetnek. A viszketést követő állandó vakarózás felsérti a bőrt, ami miatt másodlagos fertőzés keletkezik, vagy gyulladás. Az állandó viszkető érzés és az azzal párosuló vakarózás megakadályozza a nyugodt pihenést és az alvást, ami kínzó fáradtságérzethez, szellemi és fizikai romláshoz vezet. Az ágyi poloska ürülékének allergizáló hatása igazolt, jellegzetes szaga pedig különösen kellemetlen, zavaró az ágyban. Ilyen körülmények között a higiéniát sem lehet megfelelően biztosítani az ágyban, ami rendkívül fontos, ezért, ha észleli a környezetében az élősködők megjelenését, mihamarabb gondoskodjon az ágyi poloska irtásáról!

Ha Ön is tapasztalja az élősködők jelenlétét, és még nem talált megfelelő szolgáltatást az ágyi poloska irtásához, forduljon bizalommal cégünkhöz, a 66nap Hungária Kft.-hez! Vállalkozásunk korszerű megoldással gondoskodik az ágyi poloska irtásáról. Bővebb információkat honlapunkon talál, amit a www.66kartevoirtas.hu címen ér el, böngésszen nálunk bátran! Az ágyi poloska irtás megrendeléséhez vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon a 06-70-418-7702-es számon vagy írjon e-mailt az info@66nap.com címre!

ugrás az oldal tetejére