Biztonságos és elegáns bejárat egyedi ERKADO ajtóval

2018 júl 9. | Praktikus megoldások

Különleges hatást szeretne elérni otthona kialakítása során? Egyedi kültéri ajtót szeretne? A fából készült bejárati ajtó egyedülálló, természetes megjelenést kölcsönöz, ezért érdemes mellette döntenie, ha az Ön számára is fontosak ezek a jellemzők! ERKADO ajtóval maximálisan eleget tehet minden igényének, a vízálló borításnak köszönhetően pedig az időjárás viszontagságai miatt sem kell aggódnia!

Bárki érkezik hozzánk, legelőször a bejáratunkkal találkozik, ahogy mi magunk is itt lépünk be lakásunkba nap, mint nap, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen megjelenésű ajtóval rendelkezünk. A fa és az üvegezés különféle módjai remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy igazán egyedi nyílászáróhoz jussunk. Az esztétikai jellemzőkön kívül azonban nagy jelentőséggel bír a funkcionalitás is. Az ERKADO ajtók mindkét szempontból tökéletesek lehetnek számunkra, ugyanis igényes külsejükön kívül a vízállóságot, valamint a védelmet is biztosítják!

Korszerű és biztonságos ajtó igénye esetén a KrisBa Doors Kft.-nél a legjobb helyen jár, hiszen termékeink mindegyikéről elmondhatóak ezek a jellemzők! Különféle nyílászárókkal várjuk, amelyeket egyéni igényeinek megfelelően készítünk el. Amennyiben strapabíró, a téli idővel szemben is ellenálló bejárati ajtót keres, ERKADO ajtóink tökéletesen tölthetik be szerepüket házában. Vízálló faborításukkal a csapadékos időben is nagyszerűen helytállnak. Masszív szerkezettel és vastag hőszigetelő réteggel készülnek, így nem kell tartanunk sem a hideg bejutásától, sem pedig a betolakodóktól. Formatervek hosszú sorából válogathat, és elképzelései szerinti színek kombinálásával rendelheti meg új bejárati ajtaját, aminek köszönhetően biztos, hogy sehol nem találkozik ugyanilyen kivitelezésű nyílászáróval! Tekintse meg prémium kategóriájú termékeink széles kínálatát, és olvasson bővebben szolgáltatásunkról a www.krisbadoors.hu weboldalunkon!

Lépjen be elégedetten otthonába stílusos bejárati ajtón át! Legyen minden szempontból elégedett kültéri ERKADO ajtajával! Magas minőségű, precíz kivitelezés céljából forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-52-230-978-as telefonszámunkon, vagy a krisbadoors@gmail.com e-mail címünkön!