Burkoljon dizájnosan és praktikusan PVC padlóval!

2017 okt 30. | Praktikus megoldások

Minden szempontból megbízható, egyéni igényei szerinti színben és méretben választható padló burkolatot keres? A PVC padlóval egyedi megjelenést kölcsönözhet belső tereinek! A régebbi típusoktól eltérően napjainkban már más, fejlett technológiával gyártott PVC padlók közül válogathat, amelyek tökéletesen eleget tehetnek elvárásainak!

Otthonunk burkolatainak kiválasztása során a legtöbben nem a PVC padló lefektetésére gondolunk, pedig a korszerű technikai vívmányoknak köszönhetően ma már modern, rengeteg szempontból előnyös burkolóanyagról beszélhetünk. Mindegyikünk számára fontos, hogy strapabíró, kopásálló termékkel gazdagítsuk lakásunk belsejét; a PVC padló ennek az elvárásnak teljes mértékben eleget tesz, sőt, színtartó és hangszigetelő tulajdonságait is érdemes kiemelnünk! A rendszeres tisztítás és a napfény hatása miatt sem kell aggódnunk, ugyanis a minőségi PVC padló ellenáll az UV sugárzásnak is! Amennyiben olyan helyiségbe keresünk padlóburkolatot, ahol zajjal jár a napi tevékenység, rendkívül jó ötlet lehet a PVC padlóval történő burkolás, mert hangszigetel, és puha felülete tompítja a lépések zaját is. Többféle mintában, színben és méretben juthatunk hozzá, és egyszerűen, gyorsan lerakhatjuk. Lakástextiljeinkhez illeszkedő stílusú és színű PVC padlóval hangulatos környezetet varázsolhatunk!

Sokoldalú, időtálló, különféle kivitelezésű PVC padlók hosszú sorából válogathat, ha a Dr. Padló Kft. webáruházában nézelődik! A számos felhasználási területen alkalmazható PVC padlók széles mintaválasztékban állnak rendelkezésére. Kopásállóságuk által lakossági és közületi felhasználásra is kiválóak. Egyéb, burkolásra alkalmas anyagok és lakástextilek beszerzése céljából látogasson el a www.drpadlo.hu weboldalra!

Alkalmazzon jó hang- és hőszigetelő képességű PVC padlót, és alakítsa stílusossá otthonát! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-370-7067-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a webaruhaz@drpadlo.hu e-mail címünkre!