Bútor szállítás Budapesten: tippek a bútor felkészítéséhez

2023 márc 2. | Praktikus megoldások

A költözködés új otthont, új környéket, új életet és a régi bútorokat jelenti. A profi bútor szállítással, Budapesten költözködőknek szeretnénk segíteni.

Ideális esetnek számít, ha a költöztetésben nem tűnik el egy szeretett, családi dísztárgy sem, nem karcolódik meg a régi konyhai tálaló szekrény és minden szobanövény túléli a hurcolkodást. Az új lakást megtölteni a régi holmikkal nem olyan egyszerű feladat. Csak akkor valósulhat meg veszteség nélkül a költözés, ha a költöző és a költöztető is összedolgozik.

Készítse fel a bútort!

A bútorok szállítása jelenti talán a legnagyobb, leküzdésre váró kihívást egy költözés során. A bútorokat nem lehet bezsákolni, se bedobozolni, így ki vannak téve a sérülés veszélyének. A költöztető csapat rutinján és precizitásán múlik, hogy megússzák e a szállítást.

Természetesen a megrendelő is sokat tud tenni annak érdekében, hogy az új otthonába ugyanolyan állapotban érkezzenek meg a bútorai, ahogyan a régi lakásból elindította őket.

  1. A bútorokat először is teljesen ki kell pakolni. A fiókok, szekrények tartalmát dobozolja be és zacskózza be, lehetőleg felcímkézve, csoportosítva. Így könnyebb lesz a kicsomagolásnál visszapakolni a holmikat a helyükre.
  2. A bútorok fal felé fordított háta, alja, a fiókok belseje tele lehet porral, pókhálóval. Már a költözés elején tegyen egy szívességet magának és a költöztetőknek és nedves ronggyal takarítsa le a bútort kívül és belül is.
  3. A kompakt darabokat lehet egyben is szállítani, de amit lehet, azt érdemes szétszerelni. A nagyobb bútorokat kivinni az ajtón, felpakolni az autóra és lépcsőkön mozgatni egyszerűbb szétszerelt állapotban. Minden alkatrészt gondosan csomagoljon el, nehogy egy csavar is elkallódjon! A fogantyúkat, bútorgombokat is érdemes leszerelni.
  4. A kényesebb darabokat nyugodtan tekerje körbe több rétegben csomagoló fóliával és rögzítse ragasztószalaggal. A karcolásoknak így nincs esélye.

Segítünk költözni, szállítani Budapest területén belül. A csapatunk szolgáltatásait a honlapunkon, a www.koltoztetes-vigpack.hu weboldalon összegeztük. A bútor szállítást akár most azonnal meg tudja rendelni tőlünk. Érdeklődjön az Önnek szóló ajánlatunkról a 06-20-510-97-05, 06-20-317-91-69 telefonszámok egyikén vagy írjon nekünk a vigpack.kft@gmail.com email címre!