Etanolos kandalló, ahogy Ön szeretné!

Talán nincs olyan ember, aki ne nézné irigykedve, amikor a filmekben egy kandalló mellett, meghitt hangulatban zajlanak az események. A kandallót általában melegséggel és otthonos érzéssel párosítják az emberek, vagyis olyan dolgok kapcsolódnak hozzá, amire mindenki vágyik. Noha kandallóépítésre nem mindenhol van lehetőség, annak sem kell lemondania az utánozhatatlan hangulatról, akinek az otthonában ez akadályokba ütközik. Létezik ugyanis egy sokkal kényelmesebb és rugalmasabb megoldás, ami nem más, mint az etanolos kandalló!

Az etanol kandalló alkalmazásának nem feltétele a kémény, és az üzemeltetéshez nincs szükség komolyabb átalakításra sem. Ez nem csupán azt jelenti, hogy hosszas procedúra nélkül lehet saját kandallóra szert tenni, de ráadásul mindez sokkal csekélyebb áron valósítható meg, mint a hagyományos típus esetében. Az etanolos kandallók előnyei azonban itt még nem érnek véget, hiszen ezek a belsőépítészeti elemek számos különféle változatban kaphatóak, ez pedig teret ad az egyedi ötletek megvalósításának.

Az etanol kandallók kaphatóak beépíthető és falra szerelhető verzióban, de szabadonálló modellek is elérhetőek, padlóra és asztalra helyezhető változatban, valamint portálkandalló formájában. Különböző méretekből, színekből és formákból válogathatnak az érdeklődők, de a stílust illetően is gazdag az etanolos kandallók kínálata. Míg egyes típusokat kifejezetten modern dizájn jellemez, addig más modellek a klasszikus elegancia jegyében készültek, így biztos, hogy mindenki talál olyan megoldást, ami illik az elképzeléseihez.

Szeretné otthonába varázsolni a kandallók különleges hangulatát? Ha egyszerű és praktikus megoldásra vágyik, döntsön Ön is az etanol kandalló mellett! A BIO FLAME s.r.o. webáruházában széles termékpaletta várja, nézzen körül a www.biokandallok-shop.hu weboldalon, és böngésszen kedvére! A termékeket érintő kérdéseit tegye fel bátran a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@biokandallok-shop.hu e-mail címen, mindenben szívesen segítünk!

ugrás az oldal tetejére