Fa teásdoboz egyedi gravírozással

A teázásnak rengeteg szerelmese van, és ha valaki igazán rajong ezért az italért, nem éri be egyfélével. A nehezen induló reggeleken jól esik egy olyan ital, ami lendületet ad a napra, míg az esti relaxáláshoz olyan tea illik, ami megnyugtatja a testet és a lelket, másra vágyunk, ha csak az íze kedvéért isszuk, és megint másra, ha jótékony hatását szeretnénk élvezni. Szükség van néhány bögrére, kiskanalakra, cukorra, édesítőre, citromra vagy éppen tejre, hiszen mindenki másképp szereti inni kedvenc teáit. Mi hiányzik még egy igazi rajongónak? Egy szép és praktikus teásdoboz!

A különféle csomagolásokban kapható teákat nem könnyű átláthatóan tárolni a szekrényben, amire megoldást kínálnak a teásdobozok. Ezek kifejezetten a filteres teák tárolására szolgálnak, és rekeszeikben minden kedvenc íznek külön helye lehet, így nem jelenthet többé problémát rendet tartani a teák között. Természetesen a bolti csomagolással ellentétben egy ilyen teásdoboz nem papírból vagy műanyagból készül, hanem már alapanyagában eleganciát sugároz, hiszen fából készül. A kényelmes és praktikus használat, illetve a tartósság még nem minden, a fa teásdobozok ugyanis könnyedén egyedivé varázsolhatóak, méghozzá gravírozással. Egy szívhez szóló vagy vicces üzenet, de akár a kedvenc idézet is kerülhet a fa teásdoboz tetejére, ami biztosan mindig mosolyt csal tulajdonosa arcára.

Egy egyedi fa teásdoboz nem hiányozhat az ital rajongóinak otthonából! Ha szeretné megismerni a lehetőségeket, a Díszdoboz Kft. csapatára számíthat! A kilenc rekeszes teásdobozok a legnépszerűbb termékeink, amit külön ajánlunk figyelmébe remek ár-érték aránya miatt, de számos egyéb változat is rendelkezésére áll, ha kisebb vagy éppen nagyobb gyűjteménye van. Nézzen körül www.diszdobozkft.hu weboldalunkon, ahol minden termékünkkel megismerkedhet, és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Várjuk hívását a +36-1-278-2959-es telefonszámon, vagy üzenetét az info@diszdobozkft.hu e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére