Fali vagy álló mosogató csaptelepet válasszunk?

2017 aug 28. | Praktikus megoldások

Konyhafelújítás előtt áll, de még nem sikerült eldöntenie, milyen típusú csaptelep kerüljön a mosogatóhoz? Rengeteg termék közül van lehetősége kiválasztani az ideális darabot! A fali és az álló szerelvények is számos előnnyel rendelkeznek, ezért fontos átgondolnia, milyen egyéni igényei vannak, amelyek alapján a későbbiekben is elégedett lesz a választásával!

A fürdőszoba és a konyha is azon helyiségek közé tartozik otthonunkban, amelyeket naponta többször használunk. A mosdókagyló, valamint a mosogató rendszeresen igénybe vett berendezési elemek, így célszerű több szempontnak megfelelően kiválasztani őket. Ha sikerült döntésre jutnunk, akkor a következő kérdés az, hogy pontosan milyen csaptelepet csatlakoztassuk hozzájuk. A mosogató csaptelepe esetében sokat számít, hogy mekkora kapacitást kell kiszolgálnia. A régi kialakítású konyhákból ismerős lehet számunkra a fali csaptelep, amit napjainkban is egyszerűen alkalmazhatunk, ha a kifolyó helyzetéhez igazítjuk a mosogatót. Minél alacsonyabban található a vízvételi hely, annál könnyebb probléma esetén a hibaelhárítás. Álló csaptelep esetében tanácsos figyelembe vennünk a mosogató stílusát. Kerek mosogatótálcához nagy ívű csaptelep illik leginkább, szögletes típushoz pedig laposabb.

Különféle kivitelű csaptelepek közül válogathat az AXO Saniter Kft. webáruházában! Álló és fali csaptelepek hatalmas kínálatából rendelheti meg az Önnek legmegfelelőbbet! Szakértő munkatársaink készséggel adnak tanácsot, bármilyen kérdése merül fel termékeinkkel kapcsolatban! Tekintse meg széles választékunkat, és szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkról a www.furdoszoba-szaniter.hu weboldalunkon!

Igazítsa a csaptelepet a mosogató formavilágához! Alakítsa ki otthonát stílusos, ugyanakkor megbízható szerelvényekkel, és csaptelepek beszerzése céljából forduljon hozzánk bizalommal! Bátran hívjon minket a 06-1-555-1490-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az axo@axosaniter.hu e-mail címünkre!