Falpanel variációk a konyhába

2022 dec 21. | Praktikus megoldások

Úgy érzi, elérkezett az idő, hogy egy kicsit kicsinosítsa a konyhát? Nem szeretne sokat költeni a projektre, és túl sok időt sem tud szánni rá, mégis jó lenne valami újdonság, ami megtölti élettel a helyiséget? Csak néhány falpanelre, no és egy kis kreativitásra van szüksége ahhoz, hogy valami izgalmasat hozzon ki az unalomig ismert konyhából!

Legyen szó főzésről, nagy családi ebédről vagy csak egy kis nassolásról, az ünnepek környékén mindenki az átlagosnál többször fordul meg a konyhában. Ez egyben azt is jelenti, hogy jobban feltűnnek a falhibák vagy egyszerűen csak a helyiség egyhangúsága. Ha Ön is épp ebben a helyzetben van, és elérkezettnek látja az időt, hogy tegyen valamit mindezek ellen, ismerkedjen meg közelebbről a falpanelekkel!

Lényegében egyszerű, 3D hatású lapokról van szó, amiket méretre vágva fel lehet ragasztani a kiszemelt falfelületre. A rögzítéshez nincs szükség másra, csak egy jó ragasztóra, de vannak öntapadós falpanelek is, amik még ennyi kelléket sem igényelnek. A munka egyszerű, gyors és tiszta, ráadásul mivel csak egy-egy falfelületet célszerű ilyen módon dekorálni, nem kell nagy mennyiséget vásárolni, vagyis alacsonyan tarthatók a költségek.

•    A PVC falpanelek kifejezetten ajánlottak a konyhába, azok ugyanis ellenállnak a szennyeződéseknek, vízállóak és bírják a magasabb hőmérsékletet is. Rengeteg izgalmas variációban kaphatóak, mintázhatnak akár mozaikot, téglát vagy fát is.
•    Ha a konyha egyben étkezőként is funkcionál, egy olyan falfelületen, ami távolabb esik a sütéstől-főzéstől, az EPS falpanelek is szóba jöhetnek. Ezek ugyan kevésbé ellenállóak, viszont szabadon színezhetőek, ami teret enged a kreativitásnak.

Szeretne körülnézni a kínálatban, hogy el tudja dönteni, ezt a megoldást kereste-e? Cégünk, a BIO FLAME s.r.o. webáruháza Ön előtt is nyitva áll és számos izgalmas falpanelt kínál! Böngésszen bátran a www.falburkolat-shop.hu címen, felmerülő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@falburkolat-shop.hu e-mail címen!