Gyerekkori emlék: a kerti hinta

2018 júl 5. | Praktikus megoldások

Mindenkinek vannak olyan, gyermekkori emlékei, hogy a játszótéren elsőként a hintát rohamozta meg. Minden gyerek szeret hintázni, és ez a legújabb generációkra is igaz; csak késő este lehet nyugvó hintákat látni. Sok esetben azonban nincs játszótér a közelben, kert viszont igen, és ez kitűnő lehetőséget jelent egy kerti hinta felszerelésére!

A kerti hinta nem csupán játék, sporteszköz is: miközben a gyerekek vadászpilótának, vagy űrhajósnak képzelik magukat, addig a karjaik és lábaik folyamatosan dolgoznak, a törzsizomzat pedig kemény munkának van kitéve, és az egyensúlyérzékük is fejlődik. Ha gondot fordítunk a gyermekünk egészségére, akkor semmiképp se hagyjuk őt kerti hinta nélkül felnőni, bár ez igaz a többi sporteszközre és fejlesztő játékra is.

A régi, játszótéri hinták ma már elavultnak számítanak, főleg a biztonság szempontjából; manapság már rengeteg fajta kerti hintából lehet válogatni, és közülük is kiemelkednek azok a műanyag hinták, amelyek körülveszik a gyermeket mintegy biztonságiöv-szerűen, ezzel akadályozva meg azt, hogy egy hevesebb mozdulat következtében kiessen és megsérüljön. Emellett persze megtalálhatjuk a klasszikusabb darabokat is, sőt, létezik egy, illetve több személyes kerti hinta is. A kerti hintákat többnyire egy erősebb, vastagabb faágra szerelik fel, de ha nincs a kertben megfelelő, vagy egyáltalán semmilyen fa, akkor akár hintaállványt is beszerezhetünk, amit bárhová felállíthatunk a kertben.

Ha kerti hintát szeretne vásárolni, akkor érdemes felkeresnie az S-Sport International Kft. webáruházát, amit a www.sportsarok.hu címen érhet el. Tekintse meg kínálatunkat, és válasszon olyan kerti hintát, hozzá való kiegészítőket és egyéb sporteszközöket, amikre szüksége van! Ha kérdése lenne a termékeinkkel, vagy a rendeléssel kapcsolatban, kollégáink szívesen segítenek, csak vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: hívjon minket a 06-30-784-1447-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@sportsarok.hu e-mail címünkre!