Helytakarékos megoldás stílusos tolóajtókkal

2017 aug 22. | Praktikus megoldások

Kevés hely áll rendelkezésére otthonában, vagy más ingatlanjában, ezért helytakarékos megoldást keres a kialakítás során? Nyílászárók többféle típusa közül válogathat, viszont nem biztos, hogy ezek megfelelnek az Ön igényeinek. Egyszerűen használható, egyedi kivitelezésű tolóajtóval viszont minden szempontból jól járhat!

Sokan állunk szemben azzal a problémával, hogy kevés hellyel rendelkezünk ingatlanunkban, és a beltéri ajtók használata miatt még nehezebb megoldanunk az igényeink szerinti berendezést. Lehet szó szobák közötti műanyag nyílászárókról vagy az erkélyajtóról, bármelyiket pótolhatjuk egyedi kivitelezésű tolóajtóval. Ezzel egyszerűbbé válik a szobák közötti közlekedés, és több szabad terünk is marad. Többféle típus közül válogathatunk, így teljes mértékben elképzeléseinknek megfelelő terméket rendelhetünk meg. Praktikus és helytakarékos megoldást keresve a stílusos tolóajtók eleget tehetnek minden igényünknek.

Műszaki és esztétikai szempontból is kiváló, minőségi anyagokból gyártott tolóajtó beépítése a cél? Nálunk a legjobb helyen jár! A Fenstertüren Kft. munkatársai készséggel állnak rendelkezésére tolóajtók, műanyag nyílászárók, és a nélkülözhetetlen biztonsági bejárati ajtók igénye esetén is. Képzett szakembereink szakszerű és gyors igényfelmérés után a kiválasztott termékeket a helyszínre is szállítják, és ha szükséges, be is szerelik! A tolóajtók alkalmazásával kapcsolatos javaslatokról, tevékenységünkről és kedvező ajánlatainkról informálódjon részletesen a www.fensterturen.hu honlapunkon!

Oldja meg egyszerűen a bútorok elhelyezését kis alapterületű helyiségben is! Mellőzze az útban lévő ajtószárnyakat, alkalmazzon praktikus és korszerű tolóajtót! Kivitelezési módokkal és egyéb kérdéseivel kapcsolatban bátran keressen bennünket elérhetőségeinken! Érdeklődjön a 06-1-264-1619-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk e-mailt az info@fensterturen.hu címünkre, szakértő munkatársaink állnak rendelkezésére termékeinket és szolgáltatásainkat érintő kérdéseiben!