Kanapé egyedi méretben: garzonban is kényelmesen

Amikor a fiatalok önálló életet kezdenek, és a családi fészekből kirepülve saját lakásba költöznek, többnyire egy kis alapterületű garzonra esik a választásuk, ami megfelel az aktuális igényeknek, de fenntartása is megfizethető. A kis alapterület azonban nem jelent szűkös tereket, ha a lakás okosan van berendezve. Praktikus és helytakarékos megoldásokra van szükség, melyek segítségével könnyedén otthonossá varázsolható a garzon. A sajátos elrendezésnek gyakran nem tesznek eleget a standard méretezésű bútorok, ezért érdemes egyedi gyártású berendezésekben gondolkodni a kanapé esetében is.

Elsőre talán azt gondolhatnánk, hogy a manapság jellemző hatalmas kínálatban nem nehéz megtalálni azt a kanapét, ami eleget tesz az igényeknek, azonban azokban az otthonokban, ahol minden centiméter számít, nem könnyű a helyzet. Az egyedi kanapé előnye, hogy minden tekintetben személyre szabható, így nem csak a szín vagy a minta lehet olyan, amilyennek a leendő tulajdonos megálmodta, hanem az új bútor méretben is tökéletesen passzolhat a neki szánt helyre. Mindemellett az egyedi kanapé nem csak azzal jár, hogy a bútor minden szempontból eleget tesz az elvárásoknak, hanem egyben magas színvonallal is együttjár, hiszen gondos tervezés nyomán, kiváló alapanyagok felhasználásával készül.

Egy garzonban is megvalósítható minden elképzelés, csupán egy kis kreativitásra van szükség a lakberendezés terén! Amennyiben szeretné egyedi kanapé gyártásával otthonosabbá varázsolni a lakást, a Szantál Bútor Kft. szakértő csapatára számíthat! Ossza meg velünk elképzeléseit, valamint a pontos méreteket, és mi legyártjuk azt a kanapét, ami kényelmével, praktikusságával és stílusos megjelenésével is megajándékozza majd, méghozzá hosszú éveken át! Látogasson el www.szantalbutor.hu weboldalunkra, és ismerkedjen meg az általunk kínált lehetőségekkel, kérdéseit pedig tegye fel bátran a +36-30-966-2920-as telefonszámon vagy a szantal-butor@freemail.hu e-mail címen, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

ugrás az oldal tetejére