Márvány impregnálással védett marad a burkolat!

márvány impregnálás megmenti a természetes követ az elhasználódástól. Őrizze meg a márvány vagy a gránit felületek eredeti szépségét, méghozzá hosszú ideig!

A márvány impregnálás és a gránit impregnálás is egy céllal készül el, azért van rá szükség, hogy megóvja a felületet a nedvességtől. A nedvesség többféle módon képes rombolni a természetes köveket, de általában véve is amortizáló hatással bír a jelenléte, szinte minden anyagon, ami természetes.

A nedvesség a természetes kövek, a márvány vagy a gránit érdes felszínére jutva beivódik a kövekbe és viszi magával a felületen megült port, szennyeződéseket. Ebből logikusan következik, hogy a kő így gyorsan elkoszolódik, ráadásul a víz fagykárokat is tud okozni, ha szabadtérről van szó. A márvány impregnálás és a természetes kövek védelme tehát létfontosságú, ha azt szeretné valaki, hogy a konyhapult, a padló, a terasz vagy a lépcső természetes kő burkolata az eredeti csillogását, színét és tisztaságát is meg tudja őrizni éveken át.

márvány impregnálás egy saját védő bevonat felvitelét jelenti, amit alapos tisztítás előz meg. A márvány impregnálást alkalmanként nem árt megismételni, de a nedvesség és a szennyeződés elleni védelem hosszú távon kifizetődik, hiszen a kő szép és tiszta marad, nem kell költeni annyit a felújítására, sem pedig a karbantartására. Költsön inkább a megelőzésre, mint a jóval drágább felújításra vagy cserére, legyen szó padló burkolatról vagy mosdó pultról!

márvány impregnálás és a gránit impregnálás is megrendelhető a takarítással, kő burkolatok kezelésével foglalkozó cégünktől. A legjobb termékeket alkalmazzuk a célra, így például speciális, méhviasz tartalmú impregnáló szert annak érdekében, hogy az Ön padlója, konyhapultja a legszebb formáját hozza!

A www-amsystem.hu webcímen az ÁM System Bt. minden szolgáltatásáról közzétettünk információkat. Amennyiben érdekli valamelyik tevékenységünk, kérjen bővebb felvilágosítást a +36 70 339 3555,  +36 23 311 156 telefonszámokon vagy az info@amsystem.hu email címen!

ugrás az oldal tetejére