Miért érdemes az erkélyajtókra is szúnyoghálót szereltetni?

2017 szept 14. | Praktikus megoldások

Nehézségei adódtak az erkélyajtón bejutó rovarok miatt a nyár folyamán? Netán felújításba kezd hamarosan, és a nyílászárók korszerűsítése mellett szúnyoghálók felszerelésén is gondolkodik? Amennyiben teljes nyugalomban és biztonságban szeretne élni, minden kint élő betolakodótól távol tartva magát és otthonát, nagyon fontos, hogy az ablakokra és az erkélyajtókra szúnyoghálókat szereltessen.

A rengeteg munka, és más otthonunkon kívüli tevékenységek elvégzése után mindegyikünk alig várja, hogy kellemes környezetben pihenhessen saját lakásában. Számos tényező akadályozhatja nyugalmunkat, amelyek között az egyik leggyakrabban előforduló probléma a rovarok bejutása. A meleg nyári napokon, főként az esti órákban előszeretettel tárjuk ki ablakainkat, hogy minél több levegő juthasson be otthonunkba. Ősszel és a téli időszakban is elengedhetetlen a szellőztetés, azonban így lehetőséget nyújtunk a különféle rovaroknak arra, hogy házunkba jussanak. Szúnyoghálók különféle típusai közül válogathatunk, amelyek szakszerűen felszerelve teljes nyugalmat biztosíthatnak számunkra. Nagyon fontos, hogy ne csak az ablakokra helyezzünk szúnyoghálót, hanem ha erkéllyel, terasszal rendelkezünk, ezek ajtajára is. Erkélyajtóra szúnyoghálót szerelve még biztosabbak lehetünk a nyugalomban, és ha korszerű, praktikus kivitel mellett döntünk, tökéletes megoldást tudhatunk magunkénak, ráadásul az akadálymentes közlekedés is adott.

Egyszerűen használható, magas minőségű, hosszútávon alkalmazható szúnyoghálók készítését vállaljuk az Ablaktherm Kft. munkatársaiként! Több éves szakmai tapasztalattal, megbízható alapanyagok felhasználásával nyújtjuk nyílászáróinkat, szúnyoghálóinkat, és más biztonsági, illetve árnyékolástechnikai eszközeinket. Szakembereinkkel segítünk ideális megoldást találni erkélyajtó szúnyogháló esetében is. Díjmentes helyszíni felméréssel, gyors munkavégzéssel, teljes körű garanciával igyekszünk minden ügyfelünk elégedettségét elérni. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkkal és termékeinkkel kapcsolatban a www.akciosablak.hu weboldalunkon!

Ügyeljen a részletekre, ne csak ablakain alkalmazzon szúnyoghálót! Minden nyílászárójára, így az erkélyajtóra szúnyoghálót szerelve teljes mértékben megakadályozhatja a rovarok otthonába jutását! Kivitelezés céljából, és felmerülő kérdései esetén forduljon hozzánk bizalommal a 06-70-360-6168–as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@akciosablak.hu e-mail címünkre!