Miért válasszuk az üveg tolóajtót?

2017 aug 30. | Praktikus megoldások

A beltéri nyílászárók ma már sokfélék lehetnek, nem csak a hagyományos ajtók közül választhatunk. A belső méretekhez, a saját igényeinkhez mérten akár a harmonika ajtót vagy éppen a tolóajtót is előnyben részesíthetjük, amikor nyílászárót választunk.

A térelválasztáshoz is kiváló tolóajtók készülhetnek akár üvegből is, nem csak fából, fémből, illetve műanyagból. Az üvegfalak és üveg tolóajtók elsősorban irodaházakban, illetve nyilvános helyeken fordulnak elő, de manapság már az otthonainkban is egyre divatosabbak!

Miért a tolóajtó? Miért érdemes ezt a fajta, szokatlan nyílászárót választani, ráadásul színtiszta üvegből? A tolóajtó első és legkézenfekvőbb előnye a nagyon takarékos helykihasználás, hiszen tulajdonképpen egy eltolható falról beszélünk! Ennélfogva nem foglal el szinte semmilyen teret, nem nyílik sem kifelé, sem befelé, csak egy síkban lehet mozgatni. Kis terekben kifejezetten praktikus, nagyobb terekben is letisztult, elegáns hatást kelt egy üveg tolóajtó!

Az üveg tolóajtót könnyű szinte bármilyen stílusú térbe beilleszteni, hiszen maga is egyszerű, de mégis nagyon stílusos, szinte bárhová illik. Kültéren is jól mutat, de beltéren ráadásul meg is sokszorozza a bejutó fényt, világosabbá és látványosabbá téve a helyiséget! A falakon táncoló napsugarak gyönyörű látványt nyújtanak, ráadásul természetesek, a mesterséges megvilágítást később kell felkapcsolnunk, így nem növeljük feleslegesen a villanyszámlát. Tehát energiatakarékossági szempontból előnyös, praktikus, szép, feltűnő, mégis beolvad a térbe, stílusos és egyedi megoldás az üveg tolóajtó!

Cégünk, a Fa-Üveg-Szabó Kft. weboldalán, a www.uvegszabo.hu webcímen megtekintheti üveg tolóajtó kínálatunkat és egyéb termékeinkről, szolgáltatásainkról is tájékozódhat! Még nem döntött, nem tudja, melyik megoldást kellene választania? Kérdése van, de nem tudja, kihez fordulhatna válaszokért? Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, írjon a szabo@uvegszabo.hu e-mail címre, vagy hívja a 06-30-757-5158-as telefonszámot!