Miért van szükség a helyszíni szemlére a lapostető felújítás előtt?

2023 ápr 3. | Praktikus megoldások

Bizonyos ingatlanok esetében nem várhat már tovább a lapostető felújítása, mert költségesebb, súlyosabb károk merülhetnek fel. Egyesek amikor észlelik a bajt, szeretnék, ha a szakemberek azonnal nekilátnának a munkálatoknak.

Alapvetően nem célszerű siettetni a szakembereket a felújítással kapcsolatban, mert a kapkodásnak sosincs jó vége, ami még a minőségi kivitelezést is kockáztathatja. Lényeges, hogy az ügyfelek megnyugodjanak, és higgadtan kommunikáljanak a hozzáértőkkel, akik természetesen mindent megtesznek annak érdekében, hogy mihamarabb hozzálássanak a felújításhoz.

Mielőtt elkezdődne a kivitelezés, mindenképp szükség lesz helyszíni szemlére is.

Felmérés, amikor pontosan kiderülnek a problémák

Mindenekelőtt fontos leszögezni, hogy nincs két egyforma probléma, a beázások, hibák körülményeit és kiváltó okait nem lehet általánosítani. A szakembereknek egyedi eseteket kell megoldaniuk, a helyszíni szemle elsősorban az ő munkájukat segíti. Ilyenkor vizsgálják meg azt, hogy például milyen a hőszigetelés anyaga, annak vastagsága, továbbá ellenőrzik a vízszigetelő lemezek állapotát is.

A részletes, körültekintő felmérés után a hozzáértők tudni fogják, hogy mivel állnak szemben. Ismerniük kell a rájuk váró feladatokat, mert, ha nincsenek tisztában a teendőkkel, az nagyban akadályozhatja a kivitelezés gördülékenységét.

A felmérés az ügyfél érdekeit is szolgálja!

Célszerű a megrendelőknek másképp megközelíteni a helyszíni szemle szerepét, hiszen végig gondolva, az ő érdeküket is szolgálja. Könnyebb lesz kalkulálniuk a költségekkel, és tudni fogják azt is, hogy körülbelül milyen hosszú munkálatokra számíthatnak.

Keresse bizalommal az Aqua-szig Bt.-t a lapostető felújításért! A helyszíni felmérést ingyenes szolgáltatásként kínáljuk az ügyfeleinknek. Ezzel is szeretnénk segíteni, levenni a terhet a megrendelők válláról. Honlapunkon bővebb információkat is talál, amit a www.minosegitetoszigeteles.hu címen ér el.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-20-934-1490-es számon, vagy írjon üzenetet az aquaszig@gmail.com e-mail címünkre!