Milyen esetekben van szükség a Womás csatornatisztításra?

2018 febr 26. | Praktikus megoldások

Egy háztartásban a legtöbb problémát mindig a lefolyók okozzák, ugyanis számos ingatlan esetében igencsak előnytelenül vannak elhelyezve a telken belül a csatornacsövek, vagy pedig már régóta nem estek át komolyabb karbantartáson, így jelentős mennyiségű szennyeződés telepedhet meg a csövek belsejében, ami akadályozza rendeltetésszerű használatukat. Ilyen, komolyabb dugulások esetén már nem elég egy csőgörény vagy egyéb lefolyótisztító vegyszer alkalmazása, sokkal komolyabb megoldásra lesz szükség, mégpedig Womás csatornatisztításra.

A Womás csatornatisztítás egy professzionális, magasnyomású eszközzel történik, a Womával, vagyis innen ered elnevezése is. A berendezésben egy benzinmotor által hajtott szivattyú forgat egy tisztítófejet, amely előrehaladva magasnyomású tisztítást végez, ebből kifolyólag egy rendkívül hatékony megoldásnak bizonyul a lefolyók hibátlan állapotának megőrzését illetően. Mivel a Womás csatornatisztítás ennyire nagy teljesítményű berendezéssel történik, főként kültérről, vagyis a kertből vagy az utcáról igyekeznek megközelíteni a csatornákat, hiszen a nagy nyomás miatt jelentős mennyiségű szennyeződést szoríthat ki a berendezés. Ezt a módszert legtöbbször már végső esetben alkalmazzák a szakemberek, és a szituációk nagy részében sejtésük visszaigazolást is kap, ugyanis a berendezés azonnal helyreállítja a csatornahálózatot, így a lefolyókkal sem lehet probléma jó darabig. A Womás csatornatisztítás ideális olyan rendszerek karbantartása esetében is, amelyek társasházak, nagyobb irodaházak lefolyóhálózataiért felelnek, hiszen az ilyen épületekben rendkívül kellemetlen, ha egyáltalán nem lehet használni rendeltetésszerűen a lefolyókat.

Ha Ön is megelőzné háztartásában vagy környezetében a fennakadásokat, vegye igénybe a Womás csatornatisztítás szolgáltatást! Ehhez keresse fel cégünket, a Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt.-t, és kérje segítségünket! Bővebb információkért keresse fel weboldalunkat a www.lefolyas.hu címen, kérdés esetén pedig hívjon minket telefonon, a 06-30-949-8521-es számon!