Műbőr falvédők a Kermától, akár nyomtatott mintákkal is

Régebben szinte minden házban megtalálhatóak voltak a falvédők, majd egy ideig méltatlanul megfeledkeztünk róluk. Mostanában azonban újra kezdik a virágkorukat élni, hiszen egyre többen jönnek rá, hogy nem csak nagyon praktikusak, hanem az otthonos hangulat megteremtéséhez is hozzájárulnak. Természetesen hatalmas változáson mentek keresztül és ma már egyáltalán nem hasonlítanak a régebbről ismert darabokra, hanem sokkal modernebb megjelentést kaptak.

Napjainkban már a műbőr falvédőké a főszerep. Ahogyan a nevükből is kiderül, a modern változatok műbőrből készülnek, így igazán látványosak és remekül illenek a korszerű otthonokba is. Ajánljuk őket kanapé, heverő vagy akár franciaágy mögé, de modern kiegészítői lehetnek a gyerekszobának is. A műbőr falvédőkből hatalmas választék áll az érdeklődők rendelkezésére, így mindenki könnyen megtalálhatja köztük azt, ami illik az otthona stílusához, hangulatához. A műbőr falvédők azonban akár teljesen személyre is szabhatók, ugyanis nyomtatott mintákkal is megrendelhetőek, így a falat akár egy családi nyaralás képe is díszítheti. A műbőr falvédők ennek köszönhetően nem csak otthon használhatóak, hanem akár az irodában is, ahol az Ügyfelek várakoznak, de nagyszerűen mutatnak például kávézóban vagy cukrászdában is, természetesen a profilhoz illő mintával.

A cégünk által kínált műbőr falvédők tartósak, hosszú élettartamúak, sokáig lesznek a helyiségek díszei. Hatékony védelmet biztosítanak a falaknak, és a tisztításuk is könnyű. Műbőr falvédőink ára megfizethető, és kedvező áron megrendelhetőek az egyedi, nyomtatott mintás változatok is.

Az Ön érdeklődését is felkeltettük a műbőr falvédők iránt? Termékeink megtekintéséhez látogasson el weboldalunkra, a www.pvcpanel.hu honlapra! Ha kérdése merült fel kínálatunkkal kapcsolatban vagy segítségre van szüksége a rendelés lebonyolításához, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 06 (70) 638 – 6088-as telefonszámon vagy írjon nekünk az info@kerma.hu e-mail címre, és szívesen segítünk mindenben!

ugrás az oldal tetejére