Parketta ragasztó a kifogástalan végeredményért

A jól megválasztott parketta ragasztóval kényelmesebbé és tartósabbá tehető a padlóburkolat. Válasszon professzionális kiegészítőket a munkájához, és adja le rendelését online, néhány kattintással!

Amikor valaki eldönti, hogy parkettát szeretne az otthonába, azzal megválaszol ugyan magának egy kérdést, de annál többet vet fel. Manapság már ugyanis nagyon sokféle parkettából lehet válogatni, melyek mindegyike más-más előnyt tartogat a felhasználóknak. A különböző típusokkal egészen eltérő hatást lehet elérni, de a burkolás módja sem feltétlenül egyezik, ezért ajánlott utánajárni a témának, hiszen ennek függvényében kell beszerezni a kiegészítőket. A parketta ragasztó megvásárlásáról mindenképpen gondoskodni kell, még azoknál a típusoknál is, amiknél elsőre nem látszik indokoltnak.

A csap-hornyos kialakítású parkettákhoz, mint amilyenek a 2 és 3 rétegű parketták, valamint a svédpadlók, mindenképpen kell parketta ragasztó, hiszen ezeknél a burkolás egyetlen szakszerű módja a ragasztás. Azonban annak ellenére, hogy a klikkes kialakítású parketták, például a szalagparketták úsztatva is fektethetők, ezeknél is ajánlott a parketta ragasztó használata, hiszen ilyen módon számos extra előnnyel lehet számolni. Az elemek leragasztása szerepet játszik a lépészajcsökkentésben, ezen felül az egybefüggő felület révén stabilabb, biztosabb érzést is kelt. Parketta ragasztó használatával a burkolat élettartama is növelhető, ugyanis ilyen módon nem kell a mozgásból adódó károsító hatással számolni. A ragasztás kifejezetten ajánlott ott, ahol padlófűtés van, hiszen a beton és a parketta közötti közvetlen kapcsolat révén jobb fűtési hatásfokot lehet elérni.

Ha padlóburkolás előtt áll, érdemes körülnéznie cégünk, a Csepel Parkett Kft. webáruházában! Kínálatunkban a legkülönfélébb parketták kaptak helyet és természetesen a munkához szükséges minden kiegészítőt, így például a célnak megfelelő parketta ragasztót is beszerezheti. A www.csepelparkett.hu weboldalon ismerkedhet meg választékunkkal, ha pedig kérdése lenne, a +36-30-011-2245-ös telefonszámon és a csepelparkett@csepelparkett.hu e-mail címen várjuk megkeresését!

ugrás az oldal tetejére