Szabaduljon meg a kertjében keletkezett zöldhulladéktól, zöldhulladék elszállítással!

Ahogy kezd kitisztulni az idő a hosszú tél után a legtöbben belegondolunk abba, hogy miként alakítjuk majd a kertet a tavaszi hónapokban, miket változtathatunk rajta, milyen újdonságokat eszközölhetünk idén. Ezeket aztán a tettek követik, benépesítjük a kertünket díszfákkal, díszfüvekkel és virágok hadával. Ám arra már kevesen gondolnak, hogy a kert szépségének növelésével a zöldhulladék mennyisége is megnő, és fokozottabb figyelmet kell fordítani a zöldhulladék elszállítására!

A több fa több fametszést is jelent, amihez hozzáadódik a rendszeres fűnyírással keletkező zöldhulladék mennyisége, és ha gyümölcsfáról beszélünk akkor pedig a lepotyogott gyümölcsöké is. Számtalan lehetőség van ezek kezelésére, ilyen például a házi komposztálás is, de erről tudni kell, hogy rendszeres odafigyelést igényel, és nem is minden hulladék komposztálható. Akinek nincs még erre is elegendő ideje a munkája és az otthoni teendői között, annak jobb döntés a zöldhulladék elszállítását kérnie egy megbízható cégtől! A zöldhulladék elszállítását akár mi magunk is megoldhatjuk a megfelelő lerakóba való elvitellel, de nagyobb mennyiségnél ez már sok kellemetlenséggel jár. Az sem jelent hosszú távú megoldást, ha a zöldhulladék elszállítását az utolsó perce hagyjuk, és az csak gyűlik a kertünk egyik szegletében. Ha gyümölcsfánk van, mindent átjárhat a rothadó termés szaga, ha pedig az időjárás sem kegyes hozzánk és sok a csapadék, akkor a többi vele együtt tárolt zöldhulladék igazán kellemetlen kavalkádot alkothat.

Mi a Green Forage Kft.-nél az ügyfeleink igényeit tartjuk szem előtt, maximálisan azokhoz igazodunk, így számíthat ránk a zöldhulladék elszállítás során is! De nem csak ebben lehetünk a segítségére a kertgondozással kapcsolatban! Látogasson el www.kertgondozas.net címen elérhető honlapunkra, ahol számos egyéb szolgáltatásunkkal is megismerkedhet, hogy olyan legyen a kertje, ami bárkit bámulatba ejt a rendezettségével! Ha igénybe szeretné venni zöldhulladék elszállítási szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének keressen minket a 06-20-5999317-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kertgondozas.net e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére