Szegélykövek: mert minden részlet számít!

Ha egy szép kertről van szó, elsőre talán mindenkinek a zöldellő pázsit jut eszébe, ám ha többféle funkciót szánunk az udvarnak, ki kell alakítanunk kisebb-nagyobb mesterségesen burkolt területeket is. Bármilyen burkolat típus mellett döntünk, minden részletre ügyelni kell, hiszen hosszú éveken át lesz használatban a felület, így semmilyen szempontból nem éri meg, ha nem vagyunk alaposak. Könnyen előfordulhat, hogy olyan részletet spórolunk le, ami csorbítja a látványt, de az is lehet, hogy funkciót tekintve nem kapunk tökéletes eredményt, így a burkolat rövid időn belül javításra szorulhat.

A térkövezés számos pozitív tulajdonságot rejt magában, ezért megéri újítani, és az egyszerű beton felület helyett ezt választani. Strapabíró, praktikus és könnyen variálható, a megvalósításnak pedig szinte csak a képzelet szabhat határt. Ám itt is van olyan részlet, amire ügyelni kell, ez pedig a szegélykövek használata.

szegélykövek gondoskodnak arról, hogy összetartsák a térkő elemeket, ennek köszönhetően tudja hosszú éveken át betölteni funkcióját a burkolat. Attól függően ugyanis, hogy milyen talaj veszi körül a burkolatot, előbb vagy utóbb a szélső elemek kimozdulhatnak, ha nem fogja körül őket egy szegélykövekből álló erős keret. Ha kizárólag gyalogos forgalomra szánjuk a felületet, akkor nem feltétlenül szükséges, de itt is ajánlott a szegélykövek használata. Ha másért nem, a gyönyörű látványért mindenképpen megéri erre is ügyelni.

Térkövezés mellett döntött, és szeretne minden részletre figyelni a tökéletes végeredmény érdekében? Fedezze fel cégünk, a Szabó Térkő Bt. termékkínálatát, melyben természetesen szegélykövek is helyet kaptak! Nézzen körül www.vianostra.hu weboldalunkon, ahol bátran böngészhet, és akár azonnal ajánlatot is kérhet! Amennyiben megosztaná velünk egyedi igényeit vagy feltenné kérdéseit, szakértőink a szegélykövekkel kapcsolatban is szívesen segítenek. Hívjon minket a +36-30-218-5530-as telefonszámon vagy írjon nekünk az info@vianostra.hu e-mail címre!

ugrás az oldal tetejére