Tegye bejárati ajtóját védettebbé a betörőkkel szemben biztonsági kilinccsel!

2018 júl 31. | Praktikus megoldások

Mindannyian azt szeretnénk, ha az otthonunk egy biztonságos hely lehetne, ahol nincs okunk aggódni, ahol nyugodtan alhatunk éjszakánként, ahol biztonságban tudhatjuk az értékeinket, és gondoskodhatunk arról is, hogy a szeretteinknek ne essen baja. Szeretnénk, ha olyan helynek érezhetnénk a lakást, ahol védve vagyunk mindentől. A maximális védelem megteremtésének érdekében pedig nem árt megfelelő óvintézkedéseket is tenni. Ha valaki ezt valóban komolyan gondolja, annak nem szabad megelégednie a szimpla bejárati ajtó kilincsekkel sem, hanem érdemes megismerkednie a biztonsági kilincsekkel!

Egy modern riasztórendszer segít abban, hogy felvértezzük a lakást, vagy a házat a betörés ellen, a biztonsági kilincseknek pedig az a feladatuk, hogy az ajtók ellenállását megerősítsék. A biztonsági kilincsek felszereltetése egyáltalán nem felesleges fényűzés, ugyanis ezzel a választással határozottan megnehezíti minden háztulajdonos és lakástulajdonos a betörők dolgát. Miért éppen a biztonsági kilincseket kellene tehát választani?

A biztonsági kilincsekből is többfélét tudunk megkülönböztetni, és mindegyiket különböző kategóriákba sorolhatjuk aszerint, hogy mekkora az ellenállásuk.  A biztonsági kilincsek képesek megakadályozni a zártörést, ami azt jelenti, hogy rongálás nélkül nem lehet leszerelni őket. Mindenki eldöntheti, hogy melyik kategóriába tartozó biztonsági kilincset szeretné választani, és mennyire szeretné betörésbiztossá tenni a bejárati ajtót.

A www.smdoor.hu címen elérhető weboldalon színvonalas termékeinkkel ismerkedhet meg, és megrendelheti biztonsági kilincseinket. Forduljon a SM-DOOR Projekt Kft.-hez bizalommal, és használjon prémium kategóriájú biztonsági kilincseket otthonában! Ha szüksége van még információra a kilincsekkel kapcsolatban, részletes tájékoztatásért keressen minket megadott elérhetőségeinken bizalommal! Hívjon minket a +36-1-415-0077-es, illetve a +36-30-922-4619-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet az attila.kovacs@schoessmetall.hu e-mail címre!