Tegye bejárati ajtóját védettebbé a betörőkkel szemben biztonsági kilinccsel!

Mindannyian azt szeretnénk, ha az otthonunk egy biztonságos hely lehetne, ahol nincs okunk aggódni, ahol nyugodtan alhatunk éjszakánként, ahol biztonságban tudhatjuk az értékeinket, és gondoskodhatunk arról is, hogy a szeretteinknek ne essen baja. Szeretnénk, ha olyan helynek érezhetnénk a lakást, ahol védve vagyunk mindentől. A maximális védelem megteremtésének érdekében pedig nem árt megfelelő óvintézkedéseket is tenni. Ha valaki ezt valóban komolyan gondolja, annak nem szabad megelégednie a szimpla bejárati ajtó kilincsekkel sem, hanem érdemes megismerkednie a biztonsági kilincsekkel!

Egy modern riasztórendszer segít abban, hogy felvértezzük a lakást, vagy a házat a betörés ellen, a biztonsági kilincseknek pedig az a feladatuk, hogy az ajtók ellenállását megerősítsék. A biztonsági kilincsek felszereltetése egyáltalán nem felesleges fényűzés, ugyanis ezzel a választással határozottan megnehezíti minden háztulajdonos és lakástulajdonos a betörők dolgát. Miért éppen a biztonsági kilincseket kellene tehát választani?

A biztonsági kilincsekből is többfélét tudunk megkülönböztetni, és mindegyiket különböző kategóriákba sorolhatjuk aszerint, hogy mekkora az ellenállásuk.  A biztonsági kilincsek képesek megakadályozni a zártörést, ami azt jelenti, hogy rongálás nélkül nem lehet leszerelni őket. Mindenki eldöntheti, hogy melyik kategóriába tartozó biztonsági kilincset szeretné választani, és mennyire szeretné betörésbiztossá tenni a bejárati ajtót.

A www.smdoor.hu címen elérhető weboldalon színvonalas termékeinkkel ismerkedhet meg, és megrendelheti biztonsági kilincseinket. Forduljon a SM-DOOR Projekt Kft.-hez bizalommal, és használjon prémium kategóriájú biztonsági kilincseket otthonában! Ha szüksége van még információra a kilincsekkel kapcsolatban, részletes tájékoztatásért keressen minket megadott elérhetőségeinken bizalommal! Hívjon minket a +36-1-415-0077-es, illetve a +36-30-922-4619-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet az attila.kovacs@schoessmetall.hu e-mail címre!

ugrás az oldal tetejére