Térburkoló kövekkel szebb és változatosabb környezetet lehet létrehozni!

Hosszú éveken át, ha az emberek a kertjükben szerettek volna járdát építeni, nem túl sok választási lehetőségük volt az alapanyagokat illetően, hiszen a betonon kívül nem igazán állt más rendelkezésre. Szerencsére a lehetőségek e téren változtak, így már nemcsak betonnal lehet belefogni járdaépítésbe, hanem térburkoló kövekkel is. Az utóbbi években megfigyelhető, hogy egyre több helyen, magánkertekben és közterületeken egyaránt a szürke, egyhangú betont a térburkoló kövek váltják fel. Az, hogy az emberek inkább a térköveket választják a sétálóutak kialakításához, nem véletlen, ugyanis esztétikai szempontból mindenképp előnyösebb választásnak bizonyulnak.

A beton szürke, lehangoló, egyhangú látványával szemben a térkövek nagy szín- és formaválasztékban érhetőek el. A pozitív kisugárzású, világos színektől kezdve a sötétebb árnyalatokig bőséges kínálatból választhatnak a vásárlók térburkoló köveket. Ezen kívül minden egyes termék különlegesebbnél különlegesebb formavilágot képvisel. Ennek a széles alakzat- és árnyalatválasztéknak köszönhetően sokkal szebb és változatosabb terület alakítható ki. A magánkertekben, közterületeken, parkokban olyan megoldásokkal lehet találkozni, ahol a térkövek árnyalatával, stílusával játszottak a kivitelezők, és ily módon végül egy káprázatos alakzatot sikerült kialakítani. A térburkoló kövek felhasználásának tehát csakis a fantázia szabhat határt!

Az esztétikai tényezők mellett a térburkoló kövek szerkezeti előnyökkel is rendelkeznek. Jól bírják a fagyot, és a felületük sem pattogzik fel. Sokkal megbízhatóbbak, tartósabbak, mint a beton.

Tegye Ön is változatossá és szebbé a környezetét térburkoló kövek felhasználásával! A köveket szerezze be a Szabó Térkő Bt. kínálatából! Kifogástalan, minőségi termékekkel várjuk a vevőket. A térköveket honlapunkon is megtekintheti, amelyet a www.vianostra.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-218-5530-as számon, vagy írjon e-mailt az info@vianostra.hu címre!

ugrás az oldal tetejére