Tudjon meg többet a földfelszíni és földbe telepíthető esővízgyűjtő tartályokról!

Az elmúlt években egyre több ember kezdte el gyűjteni az esővizet a kertjében. Ennek elsősorban anyagi okai vannak, ugyanis az esővízzel történő locsolással jelentős összegeket lehet megspórolni. Emellett pedig az esővízgyűjtéssel a környezetterhelés is mérsékelhető. Az esővízgyűjtéshez többféle lehetőség is rendelkezésre áll: a lehulló csapadékot az emberek földfelszíni vagy földbe telepíthető esővízgyűjtő tartályokban is tárolhatják. Ha Ön is szeretne spórolni esővízzel, és bővebb információkra lenne szüksége a földfelszíni és földbe telepíthető esővízgyűjtő tartályokról, most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon velük kapcsolatban!

A földfelszíni és földbe telepíthető esővízgyűjtő tartályok között jelentős különbségek vannak. A földfelszíni típusokat inkább a locsolás miatt szokták választani az emberek. Sokkal könnyebb kinyerni belőlük a kannákba az összegyűlt csapadékot. Általában az eresz alatt kapnak helyet. Nagyon fontos, hogy a földfelszíni esővízgyűjtő tartályokat télre leeresszék az emberek! Ezzel szemben a földbe telepíthető változatokban hosszú ideig tárolható a víz, ezért nem szükséges télen leereszteni őket. A föld alá telepített, zárt tartályban az esővíz pincehideg hőmérsékletű marad, a sötétben pedig nem algásodik, és nem kerülnek bele idegen anyagok. A földbe telepíthető esővízgyűjtő tartályokat nagyon egyszerű elhelyezni a területen, akár több gyűjtő is összekapcsolható, ezáltal pedig jelentős mennyiségű esővizet lehet összegyűjteni.

Amennyiben szeretne földfelszíni vagy földbe telepíthető esővízgyűjtő tartályt vásárolni, forduljon bizalommal a a Polyduct Zrt.-hez! Tőlünk megbízható, színvonalas földfelszíni vagy földbe telepíthető esővízgyűjtő tartályt vásárolhat. Ismerkedjen meg cégünkkel, termékeinkkel weboldalunkon keresztül, amit a www.profitartaly.hu címen ér el! Ha kérdései lennének az esővízgyűjtőkkel vagy más termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket telefonon, a 06-54-480-666-os számon vagy írjon e-mailt a polyduct@polyduct.hu címre!

ugrás az oldal tetejére