A bioklimatikus pergolákról

Sokan nem is gondolnák, amíg nem ássák bele magukat mélyebben, hogy mennyire sokféle megoldás létezik a terasz fedésére. Érdemes alaposan tájékozódni, hiszen mindenkinek mások az elvárásai, a teraszhasználati szokásai, így egyáltalán nem biztos, hogy ugyanaz a teraszfedés, mint a szomszédunké, nekünk is tökéletes lesz. Az alábbiakban az egyik legmodernebb és egyre népszerűbbé váló megoldást mutatjuk be, vagyis a bioklimatikus pergolákat.

A bioklimatikus pergolák előnye, hogy a napsugárzás és az időjárás viszontagságai elől is védenek. Extrudált alumínium profilokból állnak, a tetejük lévő lamellák pedig forgathatóak. Így könnyen alkalmazkodhatunk velük az időjáráshoz, hiszen a lamellákat függőlegesre állítva szinte nyitott lesz az árnyékoló, meg vízszintesre állítva őket teljes mértékben megvéd az esőtől. A lamellák kezelése távirányítóval vagy kapcsolóval történik, így rendkívül egyszerű és gyors. A bioklimatikus pergolák előnyeinek ráadásul ezzel még nincs vége! Oldalsó árnyékolók beépítése is lehetséges, sőt, akár eltolható üvegfalakkal és kiegészíthető a szerkezet, így télen is remekül kihasználható. A bioklimatikus pergoláknak köszönhetően legyen bármilyen időjárás odakint, a teraszon való tartózkodás mindig kellemes és pihentető. Mivel a szerkezet váza teljes mértékben alumíniumból készül, a bioklimatikus pergolák rendkívül tartósak és stabilak. Védenek napsugárzástól, esőtől, hótól, de még a viharos széltől is, és a szerkezetbe rejtett víztelenítő rendszerrel vannak ellátva. A bioklimatikus pergolák igen változatosak, szinte mindenféle méretű terasz árnyékolása megoldható velük, akár a homlokzathoz illesztve, akár a háztól teljesen különállóan.

Cégünk, a Movatherm Bt., megfizethető áron kínálja a bioklimatikus pergolákat, méghozzá a legjobb minőségben. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el honlapunkra, a www.movatherm.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel a termékekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a +36 96 234 090-es telefonszámon vagy a movatherm@gmail.com e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére