Evőeszköz készletek a Casa Bugattitól: terítéken a stílus

Sokak számára a főzés csak egy a kötelező házimunkák közül, nem engedi idejük, hogy elmélyüljenek benne, vagy egyszerűen nem szeretnek a konyhában tevékenykedni. Számukra általában a tálalás is teljesen közömbös, a funkciójukon felül nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget a konyhai eszközöknek. Ám vannak olyan hobbiszakácsok is, akik alig várják az alkalmat, hogy újabb recepteket próbáljanak ki, és ételeikkel elkápráztathassák családjukat vagy éppen vendégeiket. Nekik a tálalás is többet jelent annál, mint hogy kiteszik az asztalra a terítéket. Őket célozza meg a Casa Bugatti a szebbnél szebb evőeszköz készletekkel!

A legújabb, Grace névre keresztelt modellt elegancia és kifinomultság jellemzi, ahogyan a Casa Bugatti minden termékét. Ezek az evőeszköz készletek kiváló minőséget képviselnek, minden részletükben igényesen kidolgozottak, amellett, hogy egyedi design teszi különlegessé őket. Az unalomig ismert, szokványos formák itt a legkevésbé sem köszönnek vissza, hiszen a hagyományos vonalvezetés helyett ezeket az evőeszközöket leheletfinom aszimmetria fűszerezi meg, ez teszi őket fiatalossá és bájossá. A Casa Bugatti új evőeszköz készlete fekete és fehér színekben kapható, így klasszikus és elegáns stílussal ruházzák fel a terítéket.

Az egyedülálló stílus mellett természetesen a praktikus használat is visszaköszön a termékekben, hiszen tisztíthatóak mosogatógépben is. A Grace evőeszköz készlet tartalma a jól ismert összeállítás, 6 darab kanál, 6 darab villa, 6 darab kés és 6 darab kávéskanál.

Szeretné közelebbről is megismerni a Casa Bugatti legújabb evőeszköz készletét? Szívesen tájékozódna a részletekről, hogy régi készletét egy új, izgalmas változatra cserélhesse? Fedezze fel a KonyhaExtra webáruház kínálatát! Valamennyi termékünket magas minőség és egyedi design jellemzi, így biztos lehet benne, hogy a Grace evőeszköz készlet sem fog csalódást okozni! Látogasson el www.konyhaextra.hu weboldalunkra, és szemezgessen kínálatunkból, amennyiben pedig kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, bátran keressen minket! Várjuk megkeresését a +36-30-509-8955-ös telefonszámon, valamint a konyhaextra@gmail.com e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére