Franciaágyat vásárolni nem is olyan egyszerű?

A franciaágy rengeteg változatban kapható, ebből az óriási kínálatból kell kiválasztani azt az egyet, ami a vásárló hálószobájának központi eleme lesz. A franciaágy a dupla ágynak felel meg, ami klasszikus kivitelben ágykeret, fejtámla és matrac trióját jelenti. Ez még csak a kezdet, további szempontokat is előtérbe kell helyezni, ha ágy vásárlásra kerül a sor.

franciaágy lehet kárpitozott, általában ágynemű tartóval kiegészített típus vagy az ágykeretes változat, amihez szintén lehet ágyneműtartót kapni. Több méretben készülnek dupla ágyak is, minden vásárló el tudja dönteni, hogy a standard, 140×200 vagy az extra nagy, 200×200 cm méretben készülő változat felel meg az elvárásainak. A méret az ágyra vonatkozik általában, nem pedig a fekvőfelület méreteire. Nem csak a szélesség, de az ágy magassága is különbözhet típusonként, vannak padlóba süllyeszthető modellek is.

A franciaágy lehet fejtámlás vagy akár támla nélküli fekhely is. A támlás ágy praktikus és szebben is mutat, kényelmes és stílusos darabja a hálószobának. A támla az ágy alapanyagából készül vagy annak kárpitjával harmonizál, lehet szögletes, lekerekített és átlagon felüli méretben is készülhet.

A franciaágy fekvőfelülete matrac vagy szivacs, bonell rugós vagy táska rugós, puhább, keményebb, közepesen kemény változatban gyártott lehet. A legjobb, ha a tapasztalataira hagyatkozik a vásárló vagy olyan ágyat vásárol, amit vissza is vihet, ha mégsem válna be.

Összességében a minőségi alvás a mérvadó szempont, a külsőségek csak ezután jönnek a sorban. Ha megvan a befutó franciaágy, már csak a kiegészítők hiányoznak és pontot lehet tenni az ágy vásárlás végére.

A www.butor7.hu webcímen minőségi ágyak között válogathat és a Hungary Product Trans Korlátol Felelősségű Társaság termékeit ismerheti meg a vásárló. A bútor áruházban kapható, minőségi franciaágyakról bővebb felvilágosítást nyújtunk az info@butor7.hu email címen vagy pedig a  +6 30  271 19 60 telefonszámon. Találja meg nálunk az új hálószoba bútorát!

ugrás az oldal tetejére