Mitől függ a cserépkályha ajtó ára?

A cserépkályhák újra virágkorukat élik. Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy otthonukat egy ilyen csodás hangulatot keltő berendezéssel teszik teljessé, ezért a különféle kiegészítők iránt is megnőtt a kereslet. Hogy mire lehet szükség egy cserépkályhához pluszban? Például egy ajtóra, aminek a kiválasztását érdemes alaposan megfontolni.

Ha körülnéz a cserépkályha ajtók terén, egyből látni fogja, hogy a választék igen széles, ráadásul az árakat illetően is nagy a szórás. És nem is szabad elkapkodni az ajtó kiválasztását, ugyanis több múlik rajta, mint gondolná.

Természetesen a legfontosabb, hogy olyan ajtót keressen, ami méretben tökéletesen illik a berendezéséhez. Valamelyest a méret is befolyásolja a cserépkályha ajtó árát, azonban a legnagyobb különbséget inkább az adja, üvegezett-e, illetve ívesített-e vagy hagyományos formájú.

Hogy megéri-e a drágább változatokat választani? Ez teljes mértékben egyéni mérlegelést igényel, de mindenképp érdemes figyelembe venni, hogy a cserépkályha ajtót nem néhány hónapra vásárolja, hanem évekre. Az üvegezett változatok előnye nyilvánvaló: az üveg lehetővé teszi, hogy ne csak a tűz melegét, hanem a fényeit és a látványát is élvezhesse.

A hagyományos formájú, üvegezett ajtóknál kicsit drágábbak az íves kivitelűek, ezek azonban patinánsabbak és még mutatósabbá teszik a berendezést. Érdemes mindent mérlegelni, de azt javasoljuk, hogy ne a cserépkályha ajtó ára legyen az elsődleges szempont, ebben az esetben inkább azt vegye figyelembe, hogy melyik verzió tetszik Önnek a legjobban! Ha számításba veszi, hogy hány évig fogja használni az ajtót, máris nem tűnik majd olyan nagynak az egyes típusok közti árkülönbség.

Amennyiben szeretné pontosabban is megismerni a cserépkályha ajtó árakat és a választékot, látogasson el a www.kandallotechnika.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36-20-360-8969-es telefonszámon vagy az angyaljeno@gmail.com e-mail címen, szívesen segítünk Önnek mindenben!

ugrás az oldal tetejére