Trendek a tapétázás világából

2018 júl 31. | Trendek

A lakásfelújítás során leggyakrabban előtérbe kerülő kérdés, hogy a falak felfrissítése tekintetében festést vagy tapétázást válasszunk. A tapéták virágkorukat élik, egyre többen döntenek az egyszínű helyett a mintás, látványos falak mellett. Sokaknak határozott elképzelése van a mintákat illetően, míg mások szeretnek az aktuális trendekhez igazodni. Az alábbiakban azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik szívesen igazítják a tapétázást a 2018-as divathoz.

Összességében elmondható, hogy a tavaly rendkívül népszerű egzotikus minták és geometrikus formák idén is hódítanak, sőt, ha lehet, még jobban kiteljesednek. Nézzük, milyen mintázatokkal varázsolhatjuk otthonunkat igazán divatossá idén!

  • Igen kedveltek a dzsungelt idéző levélnyomatok, a hatalmas rózsaminták, de az apró virágokkal teli felületek is divatosnak számítanak. A tapétázás tervezése során minden szóba jöhet, ami az egzotikus állat- és növényvilágot idézi valamilyen formában. Alapvetően a kevesebb néha több elvét érdemes alkalmazni ezekre a mintákra, ám 2018-ban akár az is belefér, hogy ezeket különféleképpen variáljuk.
  • A geometrikus formák nem csupán a klasszikus megjelenítésben használhatóak, akár a térhatású mintázatok sem számítanak túlzásnak, és minél nagyobb felületet tervezünk lefedni ezekkel a mintákkal a tapétázás során, annál látványosabb hatást érhetünk el velük. Jól mutatnak a kontrasztos színek, a fekete-fehérrel például biztosan nem lőhetünk mellé idén.

Álmodja meg, mi megvalósítjuk! Már megvan az elképzelése, de még nem találta meg azt a tapasztalt és szakértő csapatot, akikre szívesen rábízná a tapétázást? Ismerje meg cégünk, a Mizse Masters Építőipari Kft. szolgáltatásait! Látogasson el www.mizsemasters.hu weboldalunkra, ahol minden részletet megismerhet tevékenységünkkel kapcsolatban, és referenciamunkáinkba is betekintést nyerhet! Felmerülő kérdéseivel keressen minket bátran a +36-30-743-2974-es telefonszámon vagy a mizseizoli@gmail.com e-mail címen, szívesen segítünk!