Válasszon gardróbszekrényt kapszulagardróbhoz!

2023 júl 12. | Trendek

A gardróbszekrényre minden hálószobában szükség van, de az sem mindegy, hogy mi kerül a ruhásszekrénybe. A kapszulagardróbról hallott már?

A kapszulagardrób a minimalizmus megfelelője az öltözködésben. Ez a szemlélet kiválóan passzol a modern, tudatos életmódhoz. A lényege, hogy semminek nincs helye, ami kihasználatlan maradna és csak a legszükségesebb, egymással tökéletesen kombinálható darabokkal töltik meg a szekrényt.

Időtálló ruhatár a gardróbban

A gondolat már a hetvenes években megszületett, egy londoni üzlet tulajdonosa fejében, aki az időtálló, divatos és szezonális darabokból álló ruhatárra fókuszált. Nem a mennyiség, hanem az átgondolt, minőségi darabok jelennek meg. Az ideális a körülbelül 40 ruhadarabból álló ruhatár.

A ruhák, cipők és kiegészítők szerelmesei előtt nem ismeretlen a túlzsúfolt gardrób problémája. A régi holmiktól nincs szíve megszabadulni, az újak között vannak olyanok, amiken még ott a címke, de egyszer sem viselték őket. A minimalizmus jegyében összeállított gardróbnak több előnye is van. A pénztárcájában több pénz marad, reggelente sokkal kevesebb időt kell azzal töltenie, hogy kiválassza, aznap mit vesz fel. Az egész gardrób átláthatóbb és könnyebb kihasználni a benne lévő, összes ruhát.

Az egyszerű és a klasszikus kerül előtérbe, amikor a kapszulagardrób kialakítása a cél. Egy vagy több alapszín mentén kell gondolkodni, eszerint szelektálni, illetve vásárolni a ruhákat. Szigorúan alapdarabokra kell szorítkozni, mint a blézer, ballonkabát, farmer, kardigán, koktélruha, blúzok. Alapvető a kényelmes, de csinos, többféle alkalomra is illő megjelenés.

A www.butor7.hu weboldalon azonnal, online megrendelhető gardróbszekrények sorakoznak bútor webshopunkban. Az új hálószoba bútor már itt vár Önre, csak válasszon, rendeljen és mi hamarosan kiszállítjuk Önnek, az országon belül bárhová. A termékeinkkel kapcsolatban minden tájékoztatást megadunk az érdeklődőknek, amennyiben felveszik a kapcsolatot velünk a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén:  info@butor7.hu, reklamacio@butor7.hu.